Live

Diamanti Rozë shitet për 50 milionë dollarë

18:42 / 14 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Një anëtar i stafit të Christie mban në dorë “The Pink Legacy” një diamant rozë 18.96 karat gjatë një vrojtimi përpara shitjes nga shtëpia e ankandit Christie  në Gjenevë.

Sipas AP diamanti u shit për 50 milion dollarë, një rekord i ri botëror për një diamant rozë.

“Të gjesh një diamant të kësaj madhësie me këtë ngjyrë është goxha joreale,” thotë Rahul Kadakia, udhëheqës i shtëpisë së ankandit. Ju mund ta shihni këtë ngjyrë në një diamant rozë më pak se një karat. Por kjo është pothuajse 19 karat dhe është aq rozë sa është e pabesueshme. ‘

Shpërndaje në

U Kopjua