Live

Dua Lipa imazhi i “Yves Saint Laurent Beauty”

15:49 / 01 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Kë ngë tarja kosovare Dua Lipa ka shprehur emocionet e saja teksa ka paralajmë ruar se do të  jetë  imazh i markë s   “Yves Saint Laurent Beauty”

Ajo ka treguar parfumin e ri të markës së famshme, që do të quhet LIBRE dhe do të thotë e lirë.

“Krenarë që më në fund po zbuloj LIBRE, aromën e re të lirisë nga Yves Saint Laurent Beauty”, ka shkruar Dua.

Ky lajm i mirë  për këngëtaren vjen pak ditë  para se ajo të  arrijë  në  Kosovë  pë r, Sunny Hill Festival.

Shpërndaje në

U Kopjua