Live

Gushti mendohet se do të sjell Samsung Galaxy Note 10

22:55 / 26 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Samsung Galaxy Note 10 do ta fillon shitjen e saj në Indi më 8 gusht, por asgjë në këto moment nuk është lajme I dalur nga vete Samsungu. Falë rrjedhjeve të shumta që kanë ndodhur gjatë muajve të fundit, gati tashmë do të bëhet e ditur se si duken këto pajisje dhe cilat do te jene specifikimet kryesore të këtyre pajisjeve.

Samsung Galaxy Note 10 do te ketë  ngjyrën Aura Glow, një përzierje midis shumë ngjyrave. Gjithashtu smart phoni i ri do ta ketë lapsin S Pen, i cili është një tipar i theksuar i Note, vjen me ngjyrën e kaltër  Blu. S Pen thuhet të mbështesë nje funksion “Air Action” i cili do të lejojë Penin S të bëjë veprime pa prekur ekranin.

Samsung Galaxy Note 10 ka një ekran 6.3 inç me rezolucion QHD + , ndërsa Galaxy Note 10 ka një ekran 6.3 inç më të madh 6.8 inç QHD +.

Samsung Galaxy Note 10 do te ketë 8GB RAM dhe me një hapësire prej 256GB UFS 3.0. Galaxy Note 10 do te ketë  në një baterinë 3600mAh, ndërsa Galaxy Note 10+ do të zhvillojë një baterinë shumë më të madhe 4300mAh dhe thuhet se ka hapësirë ​​të madhe për ruajtje e dhënave për  klientin . Të dy këto smartphones thuhet se mbështesin ngarkimin me shpejtësi(fast charging )45W dhe vijnë me një ngarkues 25W në kutinë. Galaxy Note 10 dhe Galaxy Note 10+ do të jenë në gjendje të mbushin pajisje të tjera me valë nëpërmjet funksionit të tyre 15W PowerShare.

Shpërndaje në

U Kopjua