Live

Këngëtarja shpëton për fije floku

15:13 / 29 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Christina Aguilera është pjesë e skenës botërore për kohë të gjatë. Ajo njihet për aftësitë e vokalit të saj që e ka bërë të dallohet nga koleget tjera.

Ne kuadër të turneut të saj Christina performoi në Rusi. Por jo gjithcka shkoi sic duhet.

Në një moment ajo rrëshët nga shkallët dhe rrëzohet por për fat të mirë shpëtohet nga balerinët e saj.

Këngëtarja shpëtoi pa lëndime dhe falë kësaj performance vazhdoi sic ishte planifikuar.

Shpërndaje në

U Kopjua