Live

MERCEDES E-CLASS ALL-TERRAIN 4×4²

21:54 / 22 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Kompania Mercedes-Benz po bënë revulicon në modelet e automjeteve luksoze për terrene të vështira. Pas modelit G63 6×6 dhe G500 4×4² Mercedes ka prodhuar edhe modelin E-Class All-Terrain 4×4² një supër makinë që shumë njerëz e kan ëndërruar.

Modeli E-Class All-Terrain 4×4² siq shihet edhe në emërtim është një modifikim i modelit E-Class All-Terrain por me shumë ndryshime. Ndryshimi kryesore është paisja e këtij modeli me sistem portal axles që i mundëson një lartesi 43cm nga toka gjithashtu gjërësia e rrotave është rritur për 20cm, kjo makinë vjen me motor benzine 3.0 twin-turbo me 330ps dhe 480NM

Por pas gjithë kesaj qëndron një problem, momentalisht ky model është vetëm një prototip. Kur do të dal në shitje dhe sa do të kushtoj ende nuk dihet.

Shpërndaje në

U Kopjua