Live

Nuk është çaj, është “ilaç”– cili është çaji që forcon imunitetin dhe ju mbron nga viruset?

13:59 / 23 Nëntor 2022

Nga Kosova Live

Jemi në stinën e dimrit dhe në mes të pandemisë COVID-19 – një kombinim “perfekt” për t’u sëmurë nëse nuk keni imunitet.

Për të qëndruar të fortë gjatë kësaj kohe ku jemi të ekspozuar shumë ndaj viruseve të ndryshme, sidomos ndaj Covid19, është e nevojës së menjëhershme që të forcojmë imunitetin dhe të krijojmë sistem mbrojtës imunitar efikas.

Vetëm një stil jete i shëndetshëm e forcon imunitetin, por edhe nëse përdorni produkte të rekomanduara për të forcuar imunitetin, e në këtë kohë të ftohtë, një çaj i ngrohtë me veti të shëndetshme të forcimit të imunitetit është zgjedhja perfekte.

Shpërndaje në

U Kopjua