Live

Pas thjerrëzave të fotografit të natyrës Roman Königshofer

14:29 / 05 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Në zemër të Alpeve Austriake, do të gjeni Roman Königshofer (@raëmeyn), një fotograf austriak, fotografitë e të cilit sugjerojnë se parajsa mund të gjendet këtu, në pragun e derës – ose të paktën, në të.

Roman fillimisht u magjeps nga universi i dëborës, gjë që e çoi atë në zotërimin e sportit të snowboardit. I mahnitur nga natyra, ai e ktheu vëmendjen e tij drejt fotografisë.

Sot dashuria e tij për aventurën është shkrirë me  dashurinë për njerëzit. “Udhëtimi është jashtëzakonisht i hapur,” tha ai. Puna e tij fokusohet për të eksploruar kulturat dhe traditat e huaja.

Kur  pyetet për të përshkruar stilin e tij, ai thotë: “Duhet të ndjehet i vërtetë”.

Imazhet e tij kanë bërë xhiron e rrjeteve sociale duke shfaqur peizazhe marramendëse dhe vende të largëta, gjithmonë duke ndjekur të njëjtin parim: “Më pak është më shumë”./Euronews

Shpërndaje në

U Kopjua