Live

Publikohen fotografitë e femrave që do marrin pjesë në Kampionatin e Seksit

15:22 / 05 Qershor 2023

Nga Kosova Live

Për herë të parë në histori, seksi do kthehet në sport dhe do të ketë Kampionatin Europian, që do të zhvillohet në Suedi.

Ky kampionat do të startojë në datën 8 qershor në qytetin e Goteborgut, ndërkohë që pjesëmarrësit janë zgjedhur.

Këta të fundit do të garojnë në 16 disiplina për 6 javë dhe secili test do të zgjasë 45 minuta deri në një orë.

Pritet që 20 persona nga vende të ndryshme të konkurrojnë dhe fituesit e testeve do të vendosen nga një juri që do të japë nga 5 deri në 10 dhe nga audienca popullore.

Ann Joy (Finlandë), Selva Lapiedra (Spanjë), Sexy Lexy (Portugali), Monsieur Lorenzo Viota (Francë), Nek Sinner (Greqi), Matthew Meier (Ukrainë), Barbie Sins (Britania e Madhe), Mister Riddle (Rusi) dhe Sweet Mery (Kroaci), Mugur (Rumani) janë pjesëmarrësit e konfirmuar deri më tani. Pjesa më e madhe e tyre janë gjithashtu pjesë e platformës me pullë të kuqe, “Onlyfans”.

Ann Joy (Finlandë)

Selva Lapiedra (Spanjë)

Sexy Lexy (Portugali)

Barbie Sins (Britania e Madhe)

Sweet Mery (Kroaci)

Shpërndaje në

U Kopjua