Live

Razar me një ide inovative

15:38 / 05 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Razer Inc. është një kompani globale prodhuese e pajisjeve të lojrave, e themeluar në vitin 2005 nga sipërmarrësi Singaporian Min-Liang Tan dhe Robert Krakoff.

Produktet e Razer-it përgjithësisht janë në shënjestër të lojtarëve(gamers) , dhe përfshijnë laptopë gaming, tableta lojrash dhe paisje periferike të PC-ve siç janë mouse, pajisjet audio, tastierat, mouse pads etj.Razer ka lëshuar gjithashtu një program VOIP të quajtur Razer Comms.

Sot kompania Razar njoftoi se do të fillonte një bashkëpunim pak më të ndjeshëm, por po aq të diskutueshëm me kompaninë kineze të automobilave NIO, për të krijuar një makinë me emrin ES6 Night Explorer SUV.

Shpërndaje në

U Kopjua