Live

Rënia e sistemit operativ të valës problem për Sigurinë Nacionale të Kosovës

16:01 / 26 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Numër 1 i telekomit kosovar është dhënia e shërbimeve të komunikimit me kualitet të nevojshëm dhe të duhur. Rënia e sistemit operativ të valës ka efekt enorm për Sigurinë Nacionale të Kosovës. Kjo për shkak se përveç komunikimeve civile afektohen edhe shërbimet emergjente si ambulanca etj.

Rrjedhimisht, Kosova duhet të ketë një rrjet të veçantë për këto shërbime, ashtu që në rast të ndonjë avarie në të ardhmen të paktën shërbimet emergjente të jenë funksionale  problemeve teknike të shfaqura në sistemin operativ të VALA.

Ndërsa Vala sot përmes një njoftimi në Facebook ka bere te ditur:
Se problemet teknike në sistemin operativ të VALA-s janë eliminuar.

Sistemi operativ është plotësisht funksional dhe të gjithë konsumatorët tanë mund të komunikojnë pa pengesa.
Telekomi i Kosovës ju kërkon falje dhe mirëkuptim si dhe ju falënderon për durimin tuaj!

Shpërndaje në

U Kopjua