Live

Samsung do të lanson Galaxy Watch Active2

10:44 / 05 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Samsung Galaxy Watch Active2 është produkti me i ri nga Samsung që do të ketë çmim prej 378.88 euro.

Evan Blass një bloger i njohur për lansimin e produkteve rreth teknologjisë së mobilave, ka bëre disa postime në lidhje me prezantimet e reja të Galaxy Watch Active2 .

Karakteristikat e Samsung Galaxy Watch Active2:
Gjendët në dy madhëzi 40mm dhe 44mm
Pesha 31g për 40mm , 36g
për 44mm
Ram 768MB për 40mm dhe 768MB deri 1.5 GB RAM për 44m.
Procesor Exynos 9110 për të dy ,modelet
4GB Storage
për të dy modelet
Bateri 247 mah për modelin 40mm ,340 mah për modelin
44mm
Lidhshmëria përmes Bluetooth 5.0, WIFI deri ne 250m nga telefoni juaj për të dy modelet
.
Rezistencë ndaj ujit deri 5ATM

Shpërndaje në

U Kopjua