Live

A do të përfundojë “Keeping Up With The Kardashians” për shkak të nivelizimit të pagave?

13:32 / 30 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Eshtë një pyetje që miliona njerëz në të gjithë botën e kanë bërë: “A do të mbarojnë ndonjëherë Kardashians?” Për shumë njerëz, fakti që ata janë ende në TV 12 vjet pasi filluan është diçka e vështirë për tu kuptuar. Por, përsëri, miliona shikues akordohen për të parë shfaqjen çdo javë.

Familja Kardashian aktualisht është në negociata mbi kontratat dhe shuma që po kërkojnë është tejet e lartë. A do të marrë familja Kardashian-Jenner ato që kërkojnë kësaj here, apo a është kjo fundi i mbretërimit të Kardashian në TV?

Kriss Jenner ka kërkuar 300 milionë dollarë për të qëndruar në transmetim. Kjo është sa shumë Kris po kërkon në raundin aktual të negociatave të kontratës. Familja Kardashian-Jenner aktualisht po përfundon kontratën e tyre dy vjeçare 150 milion dollarëshe me E! Kris  beson se familja ka treguar se ata vlejnë më shumë.

Rejtingu i programit është rritur shumë në fund të sezonit të fundit dhe kjo është ajo për çka shpresuar Kris. Pasi Kim po bëhet avokate, ndërsa edhe Kanye është përfshirë, ata mendonin se meritonin shumë më shumë, pasi do të ketë shikues të ri”, ka shtuar ai. Familja është rritur dhe Kris po mendon të përfshijë më shumë personazhe.

Shpërndaje në

U Kopjua