Live

Digjen zyret e Insektoriatit të Arsimit në Gjakovë

14:38 / 13 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Janë djegur zyret e Inspetoriatit të Arsimit në Gjakovë.

Rasti ka ndodhur të shtunën mbrëma rreth orës 22:00.

Gjergj Gojani, kryeinspektor i Inspektoriatit të Arsimit në Gjakovë e ka cilësuar këtë si një akt kriminal.

“E thyer ka qenë zyrja e kolegut Hasan Sadru, zyrja ime ka qenë e djegur, kemi verifiku të gjitha gjerat për këtë akt vandal dhe supozoj që ky akt vandal nuk lidhet me punën tonë edukativo-arsimore të perditshme, por është akt kundër institucioneve shtetërore të cilat janë fitu me gjakun e dëshmoreve”, ka thënë Gjergj Gojani për TV Syri Vision, transmeton Kosova.live.

Të djegura kanë mbetur edhe disa dokumente të punës të këtij institucioni.

“Nga drejtori I departamentit të policisë që të vjen një komision dhe të verifikoj dëmet e shkaktuara, sepse supozoj qe janë të shumta”, tha thënë tutjë Gojani.

Personi i cili dyshohet se ka qenë kryesi i kësaj vepre, tashmë është arrestuar nga organet kompetente.

Shpërndaje në

U Kopjua