Enver Peci zgjidhet gjyqtar në Kushtetuese

13:38 / 24 Nëntor 2022

Nga Krenare Tahiri

Kuvendi i Kosovës e ka zgjedhur njërin nga gjyqtarët e Gjykatës Kushtetues.

Ai është Enver Peci me 66 vota të deputetëve dhe i propozohet emri i tij, presidentes Vjosa Osmani për dekretim.

Peci ishte i vetmi që arriti të marrë këto vota të nevojshme.

Enver Peci është aktualisht kryetar i Gjykatës Supreme të Kosovës.

Ndërsa kandidatët e tjerë nuk arritën t’i marrin votat e nevojshme 58 për tu zgjedhur dhe procedurat për zgjedhjen edhe të një gjyqtari po vazhdojnë në kuvend.

Shpërndaje në

U Kopjua