Live

Ferat Shala uron për festën e Kurban Bajramit

10:00 / 11 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Antari i Këshillit Drejtues të PDK-së, Ferat Shala, ka bërë një postim në profilin e tij në Facebook, me rastin e festës së Kurban Bajramit.

Ja postimi i Shalës:
Urime Festa e Kurban Bajramit! Të nderuar besimtarë musliman, duke ju dëshiruar që në familjet e juaja të mbretërojë dashuria, mirësia dhe begatia ju uroj.
Anëtari i Kryesisë së PDK-së, Ferat Shala, ka bërë një postim në profilin e tij në Facebook, për festën e Kurban Bajramit.

Ja postimi i Shalës:
Urime Festa e Kurban Bajramit! Të nderuar besimtarë musliman, duke ju dëshiruar që në familjet e juaja të mbretërojë dashuria, mirësia dhe begatia ju uroj përzemërisht Festën e Kurban Bajramit.Kurban Bajramit, është festë e solidaritetit, mëshirës dhe e vlerave humane, andaj uroj që ta kaloni këtë ditë në paqe, harmoni, mirëkuptim e dashuri. festë e solidaritetit, mëshirës dhe e vlerave humane, andaj uroj që ta kaloni këtë ditë në paqe, harmoni, mirëkuptim e dashuri.

Shpërndaje në

U Kopjua