Live

GASHI: LDK MUND TË HYJË NË KOALICION PARAZGJEDHOR

11:43 / 14 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Arben Gashi nga Lidhja Demorkatike ka thënë se nëse partitë parlamentare lidhin koalicion parazgjedhor, atëherë do të jenë të interesuar për koalicion opozitar duke aluduar me VV-në.

Megjithatë Gashi tha se qëndrimin për këtë çështje duhet ta japë kryetari i LDK-së.

“Vendimet për koalicione deklarohen nga kryetari. Mendoj se LDK është e interesuar që të gjitha partitë parlamentare të shkojnë vet në zgjedhje, që të dimë forcën e të gjitha partive. Nëse kemi koalicion prej partive parlamentare, natyrisht e kemi qëndrimin tonë për koalicion opozitar, ne do të përgjigjemi me të njëjtën monedhë dhe do të bëjmë koalicion”, tha Gashi.

Këto citime Gashi I bëri në një debat që po zhvillohet në kolegjin Riinvest.

Arben Gashi vazhdoi se me 22 gusht do të ndodh shpërbërja e kuvendit dhe vendi do të shkojë në zgjedhje.

Shpërndaje në

U Kopjua