Live

Hakohet zinxhiri i hoteleve Choice

11:20 / 14 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Zinxhiri i hoteleve Choice ka konfirmuar një shkelje të të dhënave në të cilën sulmuesit vodhën 700,000 regjistrime të vizitorëve.

Serveri i cili ishte i pasigurt, për të cilin zinxhiri i hotelit thotë se i përkiste një palë të treta, përmbante të dhëna të shumta që mbajnë më shumë se 5.6 milion regjistrime. Të dhënat e ekspozuara të konsumatorit përfshinin emrat, adresat,email dhe numrat e telefonit.

Hotele Choice thotë se nuk do të bashkëpunojë me këtë kontraktorë në të ardhmen. Ai gjithashtu planifikon të zbatojë një program të përgjegjëshëm për zbulimin për të mësuar incidentet e ardhshme të sigurisë.

Shpërndaje në

U Kopjua