Live

Haradinaj: Thirrja e Thaçi për Tribunali e Hagës,-spekulim

15:00 / 08 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Ramush Haradinaj Kryeministër në dorëheqje ka dhënë një intervistë për gazetën gjermane Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ),intervistë të cilën e ka bërë publike në faqen e tij zyrëtare në rrejtin social Facebook.

Kam dëgjuar edhe unë këso spekulimesh gjithandej, mirëpo për këtë nuk mund të them asgjë. Për mua ka qenë e qartë menjëherë që vendin dhe qytetarët e mi duhet t’i informoj dhe duhet të jap dorëheqje. Në fshehtësi apo me marrëveshje të shfaqem para hetuesve për mua ka qenë e papranueshme. Për këtë shkak edhe dhashë dorëheqjen për herë të dytë në jetën time ndërlidhur me akuza të padëshmuara si shef i Qeverisë” ,është shprehur për gazetën gjermane Haradinaj.

Shpërndaje në

U Kopjua