Live

I nxehti afrikan, moblizion Komunën e Prishtinës

09:22 / 09 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Për qytetarët në Prishtinë, Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me shërbimin e zjarrfikësve, do të vendos dy cisterna me ujë të pijshëm dhe për mundësi freskimi në sheshin “Ibrahim Rugova” dhe në “Zahir Pajaziti”.

Kjo për arsye të nxehtit të madh që ka kapluar vendin.

Qytetarët apelohen që të shmangin ekspozimet e panevojshme në diell nga ora 09:00 deri në orën 17:00. Kjo vlen sidomos për kategoritë e cenueshme si të moshuarit, shtatzënat dhe te personat me sëmundje kronike e sidomos me ato kardiovaskulare.

Shpërndaje në

U Kopjua