Live

Kërkohen para për shërimin e veteranit të UÇK’së

12:07 / 15 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Nasuf Mjekiqi i lindur me 05.05.1976, nga fshati Grabovc i Epërm i Komunes se Obiliqit, veteran i luftës dhe baba i 3 fëmijëve është diagnostifikuar me sëmundjen Leucemia Acute!

Trajtimi për këtë sëmundje bëhet jashtë vendit dhe shërimi i kushton 155.000.00 Euro

Familja nuk ka mundësi që ti mbulojë shpenzimet andaj ju kërkojmë që kushdo që ka mundësi të ndihmojë.

Nr i llogarisë bankare

XK051501170000633770

Shpërndaje në

U Kopjua