Live

Kijevë – Klinë Kolona të gjata

17:17 / 03 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Ne magjistralën Prishtinë – Pejë nga Kijeva gjerë në Kline kolona të gjata.

Derisa është edhe koha e pushimeve, nëpër rrugën Kijevë – Klinë ka fluks të madh të veturave. Është krijuar kolonë e veturave, kjo po u shkakton pritje vozitëseve për shkak të motit te keq dhe mendohet të jetë bërë një ndeshje.

Shpërndaje në

U Kopjua