Live

Kongresmeni Amerikan shfaqë racizëm, njerëzimi sdo egzistonte pa dhunë!

14:05 / 15 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Kongresmeni Amerikan nga Partia Republikane, Steve King gjatë një fjalimi ka thënë disa gjëra që mund të interpretohen si tejet të quditshëm dhe racist ku ai vuri në pikëpyetje egzistencën e njerëzimit nëse nuk do egzistonte dhuna dhe incestet.

Këto fjalë King I tha teksa po shpaloste tezën e tij dhe pozicionin që ka për ligjin kundër abotit.

“Qfarë do kishte ndodhur nëse do shkonim mbrapa në kohë dhe do të largonim nga trungu familjar të gjithë ata që ishin prodhim I dhunës apo incesteve? Nuk besoj se do kishte njerëz në botë nëse do e bënim këte gjë”.

Kongresmeni nuk hezitoi t’i përgjigjej edhe pyetjeve provokuese të gazetarëve që e ngacmuan duke e pyetur se a është dhe ai prodhim I këtyre gjërave duke thënë: “Duke konsideruar të gjitha luftrat e dhunimet që kanë ndodhur përgjatë viteve nuk e përjashtoj mundësinë që dhe unë të jem produkt i një dhunimi “- perfundoi ai.

Këto deklarata të Steve King kan ngjallur reagime të ndryshme në mesin e burrështetasëve amerikan por edhe të qytetarëve.

Shpërndaje në

U Kopjua