Live

Kriptovaluta e Koresë së Jugut humbi miliona dollarë .

11:28 / 25 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Stoku i kripotvalutës se Koresë së Jugu e cila është ‘CoinRail’ ka pasur një incident kibernetikë.

Adresa e portofolit apo “Wallet-ti” i kompanisë është hakuar  dhe kompania humbi me shumë se  42 milionë dollarë.

Faqja e internetit e kompanisë ka pezulluar shërbimet e saj rreth këmbimit te kriptovalutës pas sulmit kibernetike.

Në deklaratën ata thane:
“Përshëndetje, kjo është Coin Rail. Më 10 qershor, ekzistonte një kontroll i sistemit për shkak të përpjekjes së piraterisë. Aktualisht, ne kemi konfirmuar se 70% e rezervave totale të monedhës Coin Rail  në mënyrë të sigurt. Ndërsa 30 % e monedhave të mbetura po hetohen me hetuesit, shkëmbimet përkatëse dhe zhvilluesit e monedhave.

Coin Rail është e angazhuar për të maksimizuar mbrojtjen e aseteve tuaja, duke minimizuar dëmet dhe rimëkëmbjen, dhe duke bashkëpunuar me agjencitë e hetimeve për të kapur hakerët.

Ne  kërkojmë falje për ndonjë shqetësim, dhe do të bëjmë çmos për ta zgjidhur këtë problem sa me shpejt  shpejt. Edhe një herë, me sinqeritet kërkoj falje.

Faleminderit
Coin Rail. “

Sipas raportit të kohëve të fundit të organizatave te ndryshme botërore për siguri kibernetike , ekonomi etj, Tregojnë se shumë se 1 miliardë dollarë janë  hackuar në gjysmën e parë të këtij viti rreth kriptovaluteve.

Shpërndaje në

U Kopjua