Live

Kujdes nga Trojani TrickBot

08:31 / 02 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Nëse jeni duke e mbështetur sigurinë kompjuterike në “Windows Defender” në Windows 10 për të mbrojtur pajisjen tuaj nga kërcënimet e malware, duhet të dini për versionin e ri të malware TrickBot që përpiqet të çaktivizojë krejtësisht “Windows Defender”.

TrickBot arriti të infektojë gati 250 milion llogari të Gmail.Që përpiqet të vjedh informacionin e llogarisë bankare, wall-tin e kriptovalutave etj.

Evoluimi i TrickBot arrin të deaktivizon Windows Defender. Sa herë që shfaqet një verzion me i ri TrickBot, ajo ka aftësi të reja. Këtë herë, ajo ka aftësinë për të çaktivizuar Windows Defender dhe vendos rreth 17 hapa për ta arritur atë.

TrickBot përpiqet të fshijë shërbimet e Windows Defender dhe vendosë një politikë për të çaktivizuar Windows Defender.

Shpërndaje në

U Kopjua