Live

Meghan dhe Harry vendosin rregulla te cuditshme per fqinjet

19:09 / 27 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Fqinjët e Meghan dhe Harryt kanë një listë me gjëra që guxojnë dhe nuk guxojnë ti bëjnë.

Fqinjët u urdhëruan të mos insistonin shumë në biseda me palën ose të kërkonin të shihnin fëmijën Archie. Gjithashtu u ishte thënë që të mos i ofronin babysit – apo edhe t’i godasin qentë e tyre nëse i shohin përreth, transmeton Kosova.live

Kjo është krejtësisht e kundërta e familjës mbretërore. Fqinjët përreth pallait mbretëror thonë se dinë si të sillen. Mbretëresha pëlqen të përshendesë njerëzit madje edhe I lejon ti përkëdhelin kafshët e saja

Komentatori mbretëror, Ingrid Seward, tha për The Sun: “Duket sikur kërkesat e Harry dhe Meghan për intimitet do të thonë se zyrtarët e pallatit janë të dyshimtë në atë që mund të dëshirojnë.

Shpërndaje në

U Kopjua