Live

Në Libi shpallet tri ditë armëpushim për nder të Kurban Bajramit

08:43 / 12 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Për nder të Kurban Bajramit, Libia ka shpallur armëpushim për tri ditë. Armëpushimi përfshinë Qeverinë e Marrëveshjes Kombëtare dhe gjeneralin, Khalifa Haftar.

Forcat e tij e Haftar kanë sulmuar kryeqytetin, Tripoli, që nga prilli. Më shumë se 1.000 njerëz kanë vdekur sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Ahmad al-Mesmari, zëdhënësi i gjeneral Haftar, ka thënë se ai u pajtua me armëpushimin në mënyrë që qytetarët e Libisë të mund ta festojnë këtë Bajram në paqe.

Shpërndaje në

U Kopjua