Live

Në rolin e Gixhës, Vedati shkakton të qeshura në shtëpinë e BBVK-së

21:13 / 24 Janar 2023

Nga Kosova Live

Banori më i ri i shtëpisë më të famshme të momentit “Big Brother VIP Kosova” aktori i njohur, Vedat Bajrami ka sjellë në shtëpi një atmosferë pozitive.

Batutave dhe mënyrës së tij unike të të treguarit histori të ndryshme, vështirë se po iu përmbahen banorët e tjerë të shtëpisë.

Kësisoj, Vedati gjatë ditës së sotme ka hyrë pak në rolin e tij ikonik, të njohur si Gixha, teksa djemtë që ishin në oborr me të shpërthyen në të qeshura, posaçërisht Andi.

Shpërndaje në

U Kopjua