Live

Paraburgim për vëllezërit që vranë grabitësin

12:18 / 08 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Prokurori Shukri Jashari ka konfirmuar se ka kërkuar një muaj paraburgim për A.Nrecaj dhe N.Nrecaj, në shtëpinë e të cilëve ndodhi një ditë më parë grabitja.

Ai ka thënë se mbrëmë, me urdhër të prokurorisë është bastisë një lokacion në Prishtinë, por që nuk është gjetur asgjë.

Ai me tutje ka thënë se po vazhdojnë me intensitet të shtuar hetimet në gjetjen dhe identifikimin e tre personave të tjerë.

Shpërndaje në

U Kopjua