Live

Shtohet intensiteti për ndërtimin në Gjakovë

18:31 / 03 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Me intensitet të shtuar janë duke vazhduar punimet për ndërtimin e urës së re në dalje të qytetit në drejtim të Prizrenit.

Pas vendosjes së bazës fillestare, sot ka filluar betonimi i urës, një proces do të përcillet me asfaltimin e saj.

Sipas punëkryesit, kjo fazë e fundit do të zgjasë rreth 5 ditë dhe pas këtij afati ura pritet të jetë e gatshme për qarkullim.

Të rikujtojmë se ura e re po ndërtohet në kuadër të projektit për zgjerimin e rrugës dhe ndërtimin e unazës së qytetit, projekt ky që po financohet nga ministria e Infrastrukturës dhe komuna e Gjakovës.

Shpërndaje në

U Kopjua