Live

Statistikat policore gjatë 24 orëve të fundit

10:44 / 13 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Rreth 75 aksidente gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur në Kosovë, një prej tyre me fatalitet, 29 me të lënduar dhe 45 me dëme materiale.

Policia e Kosovës bënë të ditur se gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar 702 tiketa trafiku.

Mbrojtësit e ligjit gjatë këyre orëve kanë kryer 27 arrestime, ku 21 prej tyre janë dërguar në mbajtje.

Shpërndaje në

U Kopjua