Live

Suspendohen gjashtë zyrtarë policorë

10:27 / 09 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Policia e Kosovës ka bëtë të ditur për media se janë suspenduar gjashtë zyrtarë të Policisë së Kosovës pas dyshimit të kryerjes së veprave penale nga ana e tyre.

Suspendimi i tyre ka ndodhur në Stacionin Policor në Gjakovë.

Dyshimet mbi ta për veprat e kryera ndër to është keqtrajtimi i ushtrimit të detyrës zyrtare osezyrtarizimeve publike ku cilësohen si vepra penale.

Marrjen e masave ndaj tyre Policia e ka filluar pasi kanë pranuar disa informata nga Avokati i Popullit mbi ta.

  Njoftohen se suspendimet janë shqiptuar zyrtarëve që ushtronin këto detyra   një major, një kapiten, një rreshter dhe tre  zyrtarë policorë.

Shpërndaje në

U Kopjua