Live

Syla: Të bëftë mirë Zajednica e vetëmenaxhuar Presidente

17:34 / 19 Mars 2023

Nga Kosova Live

Gazetari dhe analisti politik, Valon Syla ka reaguar pas marrëveshjes së mbrëmshme në Ohër.

Ai i është drejtuar Presidentes Osmani, duke i thënë “Të boftë mirë Zajednica e vetëmenaxhuar”. Tutje Syla ka ironizuar me zotëriun e parë, Prindon Sadriu, duke thënë se shpreson që Ai është në poligonte të gjuajtjeve këtë të diele si zakonisht.

Statusi i plotë i Sylës:

Presidentja VVjosa, s’po flet send a?

Prindoni a po sheh naj send me durbija?

Hamburgeri me 2 vo spo hahet mas ‘operacioneve politike’ në Turqi. Tash kur hahet hamburgeri, ndahet për gjysë para se me kafshu.

Të boftë mirë ‘Zajednica e Vetëmenaxhuar’ Presidente. Të fala Prindonit, shpresoj se të dielen eshte në ushtrime dhe poligone të gjuajtjes, si zakonisht…

A ka naj uniformë të re a jo?

Shpërndaje në

U Kopjua