Live

Veturë luksoze për rektorin Demaj

14:16 / 09 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Marjan Demaj rektori i Univeristetit të Prishtinës, pritet të bëhet me veturë të re.

UP ka shpallur fituesin e tenderit për blerjen e veturës për nevoja të rektorit

‘Baki Automobile’ është kompania e vetme dhe fituese e këtij tenderi.

Në njoftimin për dhënien e kontratës më 30 korrik thuhet se kjo veturë do të kushtojë 38  mijë e 574 euro.

Më 28 qershor, UP kishte hapur tender për një veturë ‘xhip’ dhe për katër vetura të tjera.

Shpërndaje në

U Kopjua