Live

Apple njeh kodin telefonik +383

14:53 / 24 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Me ne fund Apple pas shumë tentativash njeh  kodin telefonik +383. Një e arritur e madhe kjo qe mundëson qytetarët e republikës se Kosovës, që janë aktivë në hapësirën kibernetike.

Nuk do të kenë nevojë te identifikohen si qytetarë të shteteve tjera por si qytetare Te Kosovës, gjeri me tani pjesa dërmuese janë identifikuar si qytetare Te Shqipërisë etj.

Si rrjedhojë Apple ka mundur gabimishtë Te analizoj tregun dhe nivelin e shfrytëzimit te pajisjeve Apple.

Ketë e ka beret e ditur edhe një komunitet për Siguri Kibernetikë dhe Privatësi i njohur si CSP përmes një fotoje ne Facebook. Ku tregohet njohja e kodit telefonik +383.

Shpërndaje në

U Kopjua