Live

Aston Martin fillon shërbimin e projektimit të garazhit

14:13 / 15 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Aston Martin, ka filluar një shërbim të ri për të ndihmuar pronarët të krijojnë objektin e tyre ideal të ruajtjes së makinave.

Arkitektët u caktohen projekteve individuale bazuar në ndërgjegjësimin e tyre për zonën lokale dhe vlerësimin e kërkesave të raportit.

Një koncept dizajni nga firma Obermoser tregon një galeri ekstravagante nëntokësore, me super makine Valhalla, të vendosur në mes të një akuariumi.

Nisja e kësaj ideja sapo ka filluar ndërtimin e apartamenteve luksoze të Aston Martin në Miami. Aston Martin Residences planifikon një ndërtesë 66 katëshe në Miami që përfshin 391 apartamente.Kjo është planifikuar të përfundojë në dy vitet e ardhshme.

Shpërndaje në

U Kopjua