Live

Bella Hadid i jep fund lidhjes me The Weeknd

10:35 / 07 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Bella Hadid dhe këngëtari dhe Weeknd janë ndarë një vit pas ribashkimit të tyre.

Sipas një burimit të E!NEWS, shkak për ndarjen e tyre ka qenë distance.

Bella tash është e përqëndruar në aktivitetet e  saj të modës ndërsa këngëtari  në të tijat.

Por sipas burimit ky mund të mosj jetë fundi për ciftin, pasi për momentin ata mund të jenë vëtëm duke pushuar nga lidhja dhe duke u koncentruar në aktivitetet e tyre.

Shpërndaje në

U Kopjua