Live

Çfarë makina ngasin Bill Gates dhe Mark Zuckerberg

14:47 / 07 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Dy milardërt me të mëdhenjë të botës Bill Gates dhe Mark Zuckerberg njihen si njerzit me të fuqishëm nga ana e parasë dhe nga bota tekonlogjike.

Sa i përket veturave që te dy milionerët nuk kanë ndonjë preferencë ekstravagante sa i përket vozitjes së makinave.

Bill Gates njihet se është një koleksionist i Porsche. Ai posedon një Porsche 911, një 930 dhe një 959 i rrallë. Ku nga tipi Porsche 959 vetëm 337 janë prodhuar.

Themeluesi dhe CEO i Facebook, platformës më te madhe në botë e rrjeteve sociale, shpesh shihet duke drejtuar një Acura TSX të zezë, një makinë me vlerë rreth 30,000 dollarë. Ai thotë se preferon zgjedhjen sepse është “i sigurt, i rehatshëm dhe jo i dukshëm”. Ai gjithashtu thuhet se ka një Volkswagen GTI, një makinë me vlerë të ngjashme.

Shpërndaje në

U Kopjua