Live

Feron e gjuajnë me shkrepse në koncert

14:31 / 13 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Reperi Fero ka qenë pjesë e një koncerti në Drenas para ca ditësh.

Edhe pse kishte shumë njerëz në koncert, duket se në mesin e tyre pati njerëz që nuk e pëlqyen prezencën e reperit.

Në një moment gjatë performancës disa persona kanë hedhur shkrepëse në drejtim të Feros.

Kjo bëri që organizatori të ngjitet në skenë dhe të kërkojë nga njerëzit të mos gjuajnë ose performance ndërpritet.

Shpërndaje në

U Kopjua