Live

INTERVISTË EKSKLUZIVE: Multi-miliarderi serb Bogolub Kariq flet në kosovalive.net për rastin e Klan Kosovës, Albin Kurtin, Adem Demaçin dhe Ibrahim Rugovën

19:44 / 06 Gusht 2023

Nga Kosova Live

Multi-miliarderi serb, Bogolub Kariq ka dhënë intervistë ekskluzive në emisionin “Me Fatmir Shehollin” që publikohet në platformat e kosovalive.net

Bogolub Kariq flet në kosovalive.net për rastin e Klan Kosovës, Albin Kurtin, Adem Demaçin dhe Ibrahim Rugovën.

Ai po ashtu tregon pse gjendet në listën e zezë të BE-së.

INTERVISTA E PLOTË:

Multi- miliarderi serb nga Kosova, intervistë eksluzive me Fatmir Shehollin

Multi- miliarderi serb nga Kosova, intervistë eksluzive me Fatmir Shehollin

Posted by Kosova Live on Sunday, August 6, 2023

Shpërndaje në

U Kopjua