Live

Miley Cyrus e la burrin për një femër

10:21 / 12 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Kishin vetëm 8 muaj të martuar. Por Miley Cyrus dhe aktori Australian Liam Hemsëorth kanë vendosur të ndajnë rruget.

Cifti kanë patur një lidhje jo stabile që kur janë njohur në xhirimet e filmit “The Last Song”.

U tha se Miley dhe Liam u ndanë pas një mosmarrëveshjeje për të mos patur fëmijë. Por tash doli në skenë dicka tjetër.

Mediat raportojnë se këngëtarja Miley Cyrus ka nisur një lidhje lesbike me blogeren Kaitlynn Carter.

Ato janë parë së bashku në Itali duke shkëmbyer puthje. Dhe mediat kanë aluduar se është kjo arsyeja që qoi ciftin drejt ndarjes.

Shpërndaje në

U Kopjua