Live

Pse Windows Phone (WP) dështoi ?

13:33 / 31 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Windows Phone (WP) supozohet se është një nga dështimet më të mëdha të Microsoft. Dështimi është aq i madhe sa që kompania tani po vendos shanset e fundit për heqjen e WP.

Pse ka ndodhi kjo ?

Nënvlerësimi i Google – Vlera e vërtetë e Windows Phone ishin shërbimet e Google; kur Google i ndërpreu Microsoft-in YouTube, Maps, Gmail, etj., bëri Windows Phone (WP) të duket e lirë dhe më i “pa aftë”.

Windows 8 – Besimi i përdoruesive të Windows 8 mund të ketë ndikuar negativisht në Windows Phone. Pasi njerëzit filluan përdorimin e Windows 8 nuk ishin fare të kënaqur me shërbimet e tij,andaj të njejtën gjë mund ta kenë pritur nga WP.

Reputacioni i Microsoft-it – Shumica e përsonave ne moshë më të re në ditët e sotme kanë një lloj “urrejtje” për Microsoft-in. Sepse shërbimeve e Microsoft janë me pagesë dhe sistemit opertiv nuk është falas.

Apple, Samsung – Kjo përshkak se këto dy plateforma teknologjike shfrytëzohen më së shumti në botë. Dhe gjërat që mund ti përdoresh dhe ti praktikosh tek Apple dhe Samsung nuk mund ti bësh ne WP. Pra je i kufizuar

Shpërndaje në

U Kopjua