Live

Rina dhe Fero prishin raportet

16:23 / 12 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Rina Balaj dhe Fero të dy i përkasin “On Records”, madje dyshja edhe kanë qenë miq shumë të mirë.

Por Rina dhe Fero duket se tashmë kanë vetëm raporte profesionale ndërmjet vete.

Ata nuk e ndjekin më njëri tjetrin në instagram.

Nuk dihet se si ka ardhur deri te prishja e marrëdhënieve të mira që kanë patur anëtarët e të njëjtit Label.

Spekulohet se përmirësimi i raporteve të Feros me reperen tjetër Tayna, njëherit dhe konkurrente të Rinës mund të jetë ndër shkaqet që dyshja nuk janë më shokë.

Shpërndaje në

U Kopjua