Live

Rrahet keq “Gani Germia”

10:25 / 12 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Moderatori Visar Dermaku  është rrahur keq nga një kusheri I Bajram Kosumit.

Dermaku I njohur për intervistat satirike të tij ka thënë se nuk ka dashur ta bëjë të madhe këtë ngjarje por që foto e tij është shpërndarë nga të afermit e tij.

Ai tregoj se personi në fjalë I ka kërkuar fillimisht të bëjë foto më të pastaj  e ka ndjekur deri te lokali ku ka shkuar Dermaku dhe pasi ka dalur nga aty ai e ka sulmuar fizikisht.

Arsyet e rrahjes nuk dihet dhe besohet se nuk kanë lidhje me punën  e tij.

R.K besohet  të jetë sulmuesi I Visar Dermakut, djali I diplomatit kosovar në Austri, Isa Kosumi.

Shpërndaje në

U Kopjua