Live

‘Shpata’ anti ligj e Nisma-s në Malishevë: Hulumtimi i Kosovalive nxjerrë pisllëqet me aferën e drejtorëve të shkollave

13:49 / 09 Tetor 2023

Nga Kosova Live

Sot është publikuar një hulumtim nga gazetari ynë, Shpat Krasniqi i cili për shumë ditë me rradhë është interesuar dhe ka zbuluar aferën e fundit me 17 drejtorë të shkollave në komunën e Malishevës.

Bëhet fjalë për një konkurs që është mbylllur në heshtje dhe disa drejtorë që janë liruar nga pozitat e tyre dhe janë zëvenduar me ushtrues detyre, por që disa prej tyre po dalin të jenë militantë të partisë në pushtet, NISMA Socialdemokrate.

Për më shumë, ndiqeni videon:

/Kosovalive.net/

Shpërndaje në

U Kopjua