Live

Si qëndrojnë raportet e Majk me Majlindën sot?

14:10 / 23 Korrik 2019

Nga Kosova Live

Reperi Majk  është shumë i zënë me koncerte gjatë sezonës verore.

Pothuajse cdo natë një koncert. Por si i’a bën reperi për ta parë djalin?

Përgjigjia e tij ishte mjaft interesante. Ai thotë se gjatë kësaj periudhe të zënë për të, ish e dashura e tij Majlinda përkujdeset ti dërgojë video dhe foto të Roanit.

“Edhe pse tani është sezona e verës dhe jam shumë i zënë por Majlinda më dërgon foto dhe video”, tha Majk.

Ndërsa kur pyetet për raportet me Majlindën, reperi shprehet se ka rrespekt për të.

 “Shiko, ajo është nëna e djalit tim dhe do e respektoj gjithë jetën”, përfundoi Majk.

Majk dhe Majlinda patën një ndarje jo të lehtë, por sic duket marrëdhënia e tyre është më e mirë tashmë falë Roanit.

Shpërndaje në

U Kopjua