Live

Sot protestojnë Sindikata e KEK-ut në lidhje me pagat

09:21 / 07 Nëntor 2023

Nga Kosova Live

Sot do të protestojë edhe Sindikata e KEK-ut në lidhje me pagat.

Ata po kërkojnë rritje pagash dhe që t’u paguhet fundjava punëtorëve.

Protesta do të nisë në ora 11:00 para zyrave të KEK-ut në Prishtinë.

Shpërndaje në

U Kopjua