Live

VW PASSAT 2020 – PAMJET E PARA TË KËTIJ MODELI “US VERSION

15:02 / 01 Gusht 2019

Nga Kosova Live

Pavarësisht se llogaritet si model i ri, Passati 2020 është një ndërhyrje dhe përmirsim i Passatit ekzistues, arsyeja kryesore është se VW shiti vetëm 41.000 Passat vitin e kaluar në Amerikë gjë që ka ndikuar që firma mos të mbuloj koston e ndërtimit të nje platforme krejtësisht të re.

Ndryshimet në dizajnin e jashtëm janë të dukshme sidomos tek paketa R-Line pjesa frontale është shumë më agresive siq shihet edhe në këto foto.

Pjesa e brendshme nuk ka pësuar shumë ndryshime, shihet pjesa e ventilatorit e cila ka marr formë të re, gjithashtu instrument tabela është ndryshuar bashk me sistemin e navigimit.

Shpërndaje në

U Kopjua