Live

Ju duhen vetëm 5 minuta për të kuptuar pse kjo pajisje është e ardhmja e lëkurës!

17:31 / 20 Nëntor 2022

Nga Kosova Live

Le ta pranojmë (pa e ekzagjeruar fare në termin e përdorur) se po “bombarohemi” cdo ditë me produkte që thonë se bëjnë mrekulli për fytyrën dhe lëkurën në përgjithësi. Se do të bëjnë si me magji që vitet tona të ndalen dhe ne të kemi përgjithmonë pamjen që kishim në të 20-at.

Ju duhen vetëm 5 minuta për të kuptuar pse kjo pajisje

ADVERTISING

Një krem më tepër s’do të ndryshonte absolutisht asgjë në lëkurën tënde nëse ti vazhdon ushqehesh keq, nëse s’mban mend herën e fundit kur ke dal në natyrë për të ecur dhe mbi të gjitha, refuzon të lidhesh me veten, të meditosh dhe të kërkosh brenda qënies tënde për të zgjidhur konfliktin e brendshëm. Mund të përdorni çfarë të doni, por s’do të reflektoni asgjë.

Shiheni pak këtë produkt.

Ju duhen vetëm 5 minuta për të kuptuar pse kjo pajisje

Shpërndaje në

U Kopjua