Live

Për gocat që vdesin për ngjyrat neutrale: Ju duhen vetëm kaq për t’u kombinuar siç e imagjinoni

17:38 / 20 Nëntor 2022

Nga Kosova Live

E bardha dhe bezha në dimër të krijojnë një lloj ndjesie që vështirë ta përshkruash me fjalë. Dimë të themi vetëm që nuancat neutrale, ngjyrat e Tokës jo vetëm që s’të zhgënjejnë, por të bëjnë të dukesh elegante, chic, e veshur shtrenjtë dhe me stil, ndonëse mund të të jenë dashur vetëm 10 minuta për t’u bërë gati. Nëse jeni pak fanse të ngjyrave, por fanatike ndaj neutrales duhet të dini se ka vetëm disa elementë specifikë që ju duhen. Mos shpenzoni në gjëra të panevojshme.

1. Një pulovër e tillë, kashmir ose jo- ngjyra ka shumëëë fuqi

Për gocat që vdesin për ngjyrat neutrale: Ju duhen vetëm kaq

2. Një triko gri të mbytur mund ta vishni kudo dhe kurdo. E kombinoni në miliona mënyra.

Për gocat që vdesin për ngjyrat neutrale: Ju duhen vetëm kaq

3. Një çantë kafe nuk vdes kurrë! Sidomos nëse është lëkurë

Për gocat që vdesin për ngjyrat neutrale: Ju duhen vetëm kaq

4. Një palë UGG janë MUST.

Për gocat që vdesin për ngjyrat neutrale: Ju duhen vetëm kaq

5. Një shall gjigant për ta përballuar të ftohtin me stil

Për gocat që vdesin për ngjyrat neutrale: Ju duhen vetëm kaq

6. Pantallona klasike bezhë dhe një pulovër në po ato tone.

Për gocat që vdesin për ngjyrat neutrale: Ju duhen vetëm kaq

Burimi: Who What Wear

Shpërndaje në

U Kopjua