Live

Çfarë duhet të hiqni nga shtëpia, nëse doni të duket më e rregullt, më e madhe dhe më e këndshme

16:43 / 28 Nëntor 2022

Nga Kosova Live

1.Dritat e forta e të bardha

Sidomos nëse keni abazhurë rreth e rrotull shtëpisë, hiqni dorë nga dritat e forta dhe të bardha që i japin shtëpisë pamjen e një klinike dentare. Zëvendësojini me drita të ngrohta që të japin idenë e qirinjve dhe zjarrit.

2. Jastëkët që janë një ngjyrë me divanin

Mund të luani me ngjyra, tekstura dhe motive të ndryshme që kanë ngjashmëri me materialin e divanin. E bën më interesante dhomën dhe i jep më shumë jetë.

3. Perdet e rënda

Perdet e rënda, siç nënkupton mbiemri, rëndojnë ambientin dhe e bëjnë të duket i trishtë. Zëvendësojini me materiale të lehta dhe ngjyra të ngrohta.

4. Tapetet që janë shumë të vegjël për dhomën

S’ka rëndësi sa i bukur është tapeti. Nëse është shumë i vogël për dhomën, duhet hequr qafe. Një tapet i vogël e bën dhomën të duket e lirë.

5. Setet e divanëve dhe kolltuqeve

Setet e kombinuara të divaneve dhe kolltuqeve i përkasin të kaluarës thjesht sepse e bëjnë dhomën të duket si foto katalogu. Nëse keni një divan dysh, zëvendësojeni me dy poltrona të këndshme.

Shpërndaje në

U Kopjua